top of page

fre. 22. apr.

|

Restaurant Skyttehuset

Rugsted og Kreutzfeldt

I 2019 var det 40 år siden duen udgav 1’eren. Det er blevet fejret med koncerter over hele Danmark on/off (p.g.a Corona) lige tiden.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Rugsted og Kreutzfeldt
Rugsted og Kreutzfeldt

Tid & sted

22. apr. 2022, 18.30

Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle, Danmark

Om begivenheden

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester, til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted-Kreutzfeldt-sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs'. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.

Kom og få lidt godt i maven og bliv underholdt til en intim koncert med max. 180 deltagere! – Det bliver igen en få fantastisk aften på Skyttehuset.

· Kl.18.00 Dørene åbnes

· Kl. 18.30 Spisning

· Kl. 20.00 Koncert – 2 x 40 min.

· Kl. 22.00 Tak for i dag

2-retters menu og underholdning: kr. 595,- pr. person

Billetter

  • Rugsted og Kretzfeldt

    Rugsted og Kretzfeldt - Fredag den 22. april 2022 kl. 18.30 2-retters menu og underholdning: kr. 595,- pr. person

    595,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

bottom of page