Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.




Cookies


Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik og brug af cookies, når du besøger billetkøb.dk. Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Vi indsamler ikke oplysninger eller persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, købe en billet, deltage i en undersøgelse eller kontakte os på mail eller telefon. Hos billetkøb.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering




Personoplysninger generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.




Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.




Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.




Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.




Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.




Sikkerhed og kvalitet


Vi bestræber os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vi støtter os således til procedurer, der kan sikre præcis, komplet og aktuel information. Vi vil endvidere bestræbe os på at imødekomme din anmodning om tilpasning af ukorrekte oplysninger. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.) opbevares og transmitteres krypteret og såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk. Alle oplysninger vedr. betalinger sendes krypteret tii kort udbydere via Stripe.com Stripe.com er certificeret efter den seneste udgave af PCI Data Security Standard Level 1. Vi logger IP-adresser for at administrere web-sitetet, håndtere købsprocessen, beskytte os mod misbrug og indsamle demografiske informationer om brugerne m.m. IP-adresser indeholder ingen personidentificerbare oplysninger.




Partner-relationer og links


Billetkøb.dk indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites. Billetkøb.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.




Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@billetkob.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.




Udgiver


Websitet ejes og publiceres af:
Hotel Bredehus APS
Kirkegade 25
7182 Bredsten
Telefon: 88821666
Email: info@billetkob.dk





Cookie- og privatlivspolitik

© Copyright 2020 Billetkøb.dk . All Rights Reserved - Email: info@billetkøb.dk