top of page

ons. 09. sep.

|

Hotel Bredehus

Kvindeaften – Bevar Livsglæden! v/Elisabeth Dalsgaard og Dennis Knudsen Onsdag den 9. september kl. 18.00

Vær med når danseinstruktør Elisabeth Dalsgaard og stylist Dennis Knudsen byder op til en skøn aften med fokus på dans, velvære og livsglæde. På en humoristisk, energisk og sjov måde - omend med et alvorligt budskab, underholder Elisabeth med foredraget "Dans som Lykkepille".

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Kvindeaften – Bevar Livsglæden! v/Elisabeth Dalsgaard og Dennis Knudsen Onsdag den 9. september kl. 18.00
Kvindeaften – Bevar Livsglæden! v/Elisabeth Dalsgaard og Dennis Knudsen Onsdag den 9. september kl. 18.00

Tid & sted

09. sep. 2020, 18.00

Hotel Bredehus, Kirkegade 25, 7182 Bredsten, Danmark

Om begivenheden

Det er videnskabeligt bevist, at motion påvirker kroppen positivt - og ligeledes gør musik. Når vi danser, har vi kombinationen af begge dele.

Dans og motion gør alle glade - MED MINDRE man føler sig udstillet og ikke er tilpas på dansegulvet. Hør hvorledes mænd, som normalt ville sætte sig selv i bås med Allan Simonsen, kan blive ramt af lykke-endorfiner på dansegulvet. Og hør, og mærk, hvorledes du via dansen kan finde din indre skønhed frem. Prøv det på egen krop, når Elisabeth byder alle op til dans. Der er garanteret masser af smil og glæde og rørende øjeblikke, når Elisabeth fortæller om sit arbejde med dans i hele verden - og for specielle patientgrupper. 

Dennis Knudsen formår om nogen at have fokus på livsglæden - i en travl hverdag som nybagt far og hele Danmarks Styling-konge. Han fortæller om sin positive tilgang til livet - som den er blevet - hvor det ikke altid har været glamour. 

Ydermere sørger Dennis for at videregive nemme og brugbare styling-tips på sin helt egen fantastiske facon, der også involverer publikum. Dennis sprudler af energi på scenen og lover også at krydre sig oplæg med lidt danse-moves - og fremfor alt sørger han for at de rumba-trin og den kvindelighed, vi alle har fundet frem via dansen, toppes af det bedste look og den bedste udstråling. En udstråling der ikke kun kommer af det ydre - men også af det indre. Dennis giver sit bud på begge dele.

Grøn buffet og underholdning: kr. 295,-

Billetter

  • Kvindeaften – Bevar Livsglæden

    Kvindeaften – Bevar Livsglæden! v/Elisabeth Dalsgaard og Dennis Knudsen Onsdag den 9. september kl. 18.00 Grøn buffet og underholdning: kr. 295,-

    295,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page