top of page

tors. 23. feb.

|

Restaurant Skyttehuset

Dansk Slagerparade 2023

Turneen har nu kørt i mere end 25 år og hvert show har været unikt! Den kommende parade har allerede fået tilnavnet ikonernes parade.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Dansk Slagerparade 2023
Dansk Slagerparade 2023

Tid & sted

23. feb. 2023, 12.30

Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle, Danmark

Om begivenheden

Dansk Slager Parade på toppen i mere end et kvart århundrede!

Dansk Slager Parade 2023 præsenterer nemlig Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

Om nogen er Dorthe en af de klareste stjerner – både på den danske og den tyske stjernehimmel. Listen over tophits er lang, og hvert hit er specielt – ikke alle ved eksempelvis, at ”Velkommen til verden” er skrevet af ABBA-drengene.

Det mandlige ikon på paraden er Dario Campeotto – mere end 60 år på toppen. Det er svært at give et kvalificeret gæt på, hvor mange gange han har hyldet Angeliques skønhed i de danske koncertsale – men det er helt sikkert, at Dario vil hylde hende på den kommende turné.

Dorthe Kollo er ikke den eneste diva, der er med ombord. Vores nationale grandprix stjerne, Lise Haavik er også blandt besætningen. Og udover ”Du er fuld af løgn”, har hun nogle rigtigt spændende sange med – Lise er altid fuld af overraskelser.

Michael Jensen er ny i slagerparade-sammenhæng – han debuterede sidste år, og publikum tog så godt imod ham, at han på stedet blev engageret til en tur mere – Michael er rigtig god til at finde de sange, vi glemmer at huske.

Ud over at give nogle af deres egne hits, back’er Klaus og Servants paradens solister op – og med Karin Strand-Holm som tovholder, som vi kender hende fra TV på dk4 med sit sprudlende humør, er æggene lagt til et brag af en slagerparade.

Program

Kl. 11.45 – Dørene åbnes

Kl. 12.30 – 2- retters menu

Kl. 14.00 – Koncert – Del I

Kl. 14.45 – Pause – mulighed for køb at kaffe og sødt

Kl. 15.15 – Koncert -Del II

Kl. 16.00 – Tak for i dag!

Koncert inkl. 2-retters menu – kr. 375,- pr. person

Billetter

  • Dansk Slagerparade 2023

    Dansk Slagerparade – Torsdag den 23. februar 2023 kl. 12.30

    375,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

bottom of page