top of page

fre. 23. sep.

|

Restaurant Skyttehuset

Benjamin Koppel Jazz Galla

Celebrating George Michael Efter et fantastisk show i foråret forsætter Benjamin Koppel Jazz Galla med at hylde endnu en superstjerne nemlig George Michael ved en forrygende og festlig koncert på Skyttehuset.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Benjamin Koppel Jazz Galla
Benjamin Koppel Jazz Galla

Tid & sted

23. sep. 2022, 18.30

Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle, Danmark

Om begivenheden

Med udødelige klassikere som Careless Whisper, Faith og Wake Me Up Before You Go-Go har George Michael, der desværre døde i 2016, efterladt os med en sangskat, der stadig er blandt de mest spillede og elskede. Benjamin Koppel har inviteret de 3 vidunderlige sangere Kaya Brüel, Bryan Rice og Marie Carmen Koppel, der sammen fortolker alle de store ballader, power hits og mest opløftende popsange i nye jazzede arrangementer.

Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013 har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at omarrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, ved en række forskellige shows – denne gang bliver ingen undtagelse....

Program:

Kl.18.00 Dørene åbnes

Kl. 18.30 Spisning

Kl. 20.15 Koncert (2 x 45 min.) Mulighed for køb af kaffe og sødt i pausen

Kl. 22.00 Tak for i dag

Koncert inkl. 2-retters menu: kr. 650,- pr. person

Billetter

  • Benjamin Koppel Jazz Galla 23/

    Benjamin Koppel Jazz Galla - Fredag den 23. September 2022 kl. 18.30

    650,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

bottom of page